Ženy

LED reflektorom si posvietite všade


Komplexne vyriešiť osvetlenie v interiéri alebo v exteriéri na úrovni dekoratívneho, ale aj hlavného zdroja osvetlenia, je možné vďaka LED technológii, ktorou sú vyrábané svietidlá širokého spektra druhov a typov. V tomto segmente nastal práve vďaka nim prevrat a dnes už úspešne nahradili halogénové svietidlá, používané donedávna.

led-reflektor-10w-5500k-cierny

Alternatíva halogénových svietidiel je na svete už niekoľko rokov a úspešne sa jej darí na poli osvetľovacej techniky. LED-ky zaplavili trh a my si dnes môžeme vybrať z panelov, trubíc, žiaroviek, pásikov či reflektorov. Vonkajšie a rozsiahlejšie plochy dokážu osvetliť LED reflektory, ktoré na 100% dokázali nahradiť doteraz využívané halogénové reflektory. Majú však oproti nim výhodu v šetrnejšom postoji k životnému prostrediu, v nižšej spotrebe elektrickej energie a dlhšej životnosti. Nevýhodou je vyššia investícia pri ich zakúpení, no návratnosť je rýchla.

Kvalitné reflektory v bielej alebo čiernej farbe prinášajú predajcovia v eshopoch, všetky sú vybavené MCOB čipmi značky GENESIS, do interiéru aj do vonkajšieho prostredia sa dajú umiestniť vďaka krytiu IP65, ich konštrukcia je navrhnutá v slim tvare, takže sa dajú jednoducho nainštalovať aj do podhľadov, v ponuke je tvar štvorca a kruhu a tiež viacero výkonov. Skvelo osvetlia dvory, parkoviská, záhrady, ale poslúžia aj v dielňach či ateliéroch, pretože sú prenosné a dajú sa jednoducho položiť na miesto, kam potrebujete.

pexels-photo-6585764

LED reflektor 50W je skvelý pomocník a využijete ho doma, na chalupe či v záhrade alebo v garáži, výkon a intenzita osvetlenia zabezpečia dostatočné osvetlenie všetkých priestorov. Moderné prevedenie led reflektor 50w je elegantné, dokonca si môžete aj farbu reflektora prispôsobiť interiéru či svojmu vkusu a nemusíte mať obavy, že naruší dizajn a celkovú koncepciu interiéru. Výkon sa však neprejaví na zvýšených poplatkoch za elektrickú energiu, pretože tieto reflektory sú úsporné, takže šetria vašu peňaženku a aj životné prostredie.